• 27976587
  • info@golfilunden.dk

2 Simple tips til at slå et højt bunkerslag

Højt bunkerslag

2 Simple tips til at slå et højt bunkerslag

2 Simple tips til at slå et højt bunkerslag

Har du altid gerne ville kunne slå et højt lækkert bunkerslag, der lander inde på green og stopper hurtigt? Så er der 2 ting du skal gøre, og dem lærer du lige her!

Hvordan slår jeg et højt bunkerslag?

Der er 2 ting du skal gøre for at slå et højt bunkerslag:

  1. Åben køllen meget – dette giver ekstra loft  på slagfalden som giver mere højde. 
  2. Der skal sættes MEGET fart på køllehovedet i gennemsvingnet. Med den åbne slagflade bliver der ikke overførst så meget energi fra køllen til bolden, derfor skal du slå hårdt til den. 

Husk opstillingen!

Husk at du skal ned og sidde godt i benene, og hænderne skal være lave (tæt på jorden). Dette er justeringer der fixer retningen på slagfladen, nu den er åbnet så meget. Læs evt denne artikel: “Bunkerslag – sådan kommer du ud af bunkeren hver gang” for beskrivelsen af den korrekte opstilling. 

En ekstra svingtanke

I bunden af svinget (i området omkring impact), der er det helt okay at release køllen med håndleddene. Dette kan være med til at give ekstra højde på slaget. 

Det kan virke skræmmende

Og ja, det kan godt virke noget skræmmende at skulle åbne køllehovedet så meget, og slå så hårdt til bolden, men det er dette der giver højden på slaget. 

Skal du have hjælp med dit golfspil?

Vores profesionelle trænerteam fra Dansk Golf Akademi, er altid klar til at hjælpe dig. Du kan booke din træningstid lige her.

golfilunden

You must be logged in to post a comment