• 30208662
  • info@golfilunden.dk

Quickfix til lige slag i golf

Quickfix til lige slag i golf

Quickfix til lige slag i golf

Quickfix til lige slag i golf

Er der panik lige inden du skal ud og spille, fordi du slår bolden til højre eller venstre? Så kan du fixe det med dette lynhurtige og simple quickfix!

Det hurtige fix

Der findes et hurtigt “quickfix” der hjælper på retningen på dine slag, næsten med det samme, for 95% af alle golfspillerer. Det skal dog lige siges at det måske ikke er det helt rigtige at gøre ift. den langsigtede process, men hvis du står på drivingen rangen og skal ud og spille om et par minutter, kan de følgende råd være nogle gode justeringer at lave.

Følgende råd er beskrevet ud fra en højrehåndsspiller.

Slår du til højre? Her er hvad du skal gøre

Slår du bolden til højre, er der stor chance for at det skyldes at dit køllehoved er for åbent når bolden rammes.  

I stedet for at skulle tænke på at lukke køllen på vej i nedsvinget, kan vi tage det der kaldes et “stærkere greb”. 

Et stærkere greb er når begge hænder er drejet ud på højre siden af grippet. 

I løbet af svinget søger hænderne tilbage mod en mere neutral position, hvilket vil hjælpe med at køllehovedet lukker mere. 

Slår du til venstre? Her er hvad du skal gøre

Slår du derimod bolden til venstre, er der stor chance for at det skyldes at dit køllehoved er for lukket når bolden rammes.  

I dette tilfælde kan vi tage det der kaldes et “svagere greb”. 

Et svagere greb er når begge hænder er drejet ud på venstre siden af grippet. 

I løbet af svinget søger hænderne tilbage mod en mere neutral position, hvilket vil hjælpe med at køllehovedet forbliver mere åbent. 

Som sagt er det ikke sikkert det er den rigtige langsigtede løsning, men i panik øjeblikke kan det være en kæmpe hjælp at justere på dit grip. 

Se evt videoen nedenfor for en demonstation af ovenstående. 

Hvis du er ny til golf, kan du lære meget mere om golfspillet ved at besøge vores begynder-portal, der hedder Golfkørekort.dk, eller vores engelsk version der hedder Golf For Beginners Academy

Kunne du tænke dig at få checket om dit udstyr passer perfekt til dig, kan du læse mere om vores clubfitting-service ved at klikke her: Clubfitting.dk

Hvis ud har børn der spiller eller vil spille golf, i et fantastisk miljø, kan du læse meget mere om vores Børengolf koncept ved at klikke på denne tekst. 

golfilunden

You must be logged in to post a comment