• 30208662
  • info@golfilunden.dk

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Hvad er et spejlæg i bunkeren, og hvordan søren får man bolden op på green derfra? Alt dette lærer du lige her!

Hvad er at “spejlæg” egentligt?

Et spejlæg er når bolden sidder direkte nede i sandet. Dette sker oftes hvis bolden er landet direkte i bunkere, eller har hoppet en gang på jorden inden den er hoppet ned i bunkeren. 

Hvordan kommer man så ud af et spejlæg i bunkeren?

Der er flere måder hvorpå dettte slag kan slås, men følgende metode plejer at virke enormt godt for de fleste spillere. 

Teknikken er at vi faktisk skal have køllen til at grave, når den rammer sandet. Dette er jo helt modsat af hvad vi ville gøre på et normalt bunkerslag

Men hvad gør vi så for at få køllen til at grave?

  1. Den første ting du skal gøre, er at lukke køllen meget fra start af. Dette gør at køllen fungerer lidt som en skovl, som nemt graver sig ned i sandet under bolden. 
  1. Du skal også holde blødt på køllen når du lukker den. Dette gør at slagfladen “retter” sig ud, retningsmæssigt, når den kommer igennem sandet. Dermed vil du stadig slå bolden den vej din krop sigter, selvom køllehovedet var lukket fra start af. 
  1. Fra denne noget anderledes opstilling, skal du slå stejlt ned mod bolden. Dette kan du gøre ved at knække håndleddene mere i tilbagesvinget, og have mere vægt på det forreste ben. 

Det er en noget anderleds metode end hvad mange har hørt om før, men den plejer at virke utroligt godt for mange! 

Skal du have hjælp med dit golfspil?

Vores profesionelle trænerteam fra Dansk Golf Akademi, er altid klar til at hjælpe dig. Du kan booke din træningstid lige her.

Hvis du er ny til golf, kan du lære meget mere om golfspillet ved at besøge vores begynder-portal, der hedder Golfkørekort.dk, eller vores engelsk version der hedder Golf For Beginners Academy

Kunne du tænke dig at få checket om dit udstyr passer perfekt til dig, kan du læse mere om vores clubfitting-service ved at klikke her: Clubfitting.dk

Hvis ud har børn der spiller eller vil spille golf, i et fantastisk miljø, kan du læse meget mere om vores Børengolf koncept ved at klikke på denne tekst. 

golfilunden

1 Comment so far

Connie JohansenPosted on  1:34 pm - aug 4, 2022

Jeg går Til golf i Lunden og er super glad for det – holder pause om vinteren – så jeg vil gerne have september med – derefter slut for i år – jeg vender tilbage til april.
Venligst bekræft dette
Mvh Connie Johansen

You must be logged in to post a comment