• 30208662
  • info@golfilunden.dk

Gå Til Golf

Gå Til Golf

Gå Til Golf


Hvad er Gå Til Golf?

I 2013 startede Dansk Golf Akademi et innovativt golf-træningskoncept, hvor du i lighed med fitness-verdenen kan abonnere på golftræning.
Dette gør det muligt at få professionel kvalitets-undervisning til en betydeligt lavere pris end hvad der ellers har været muligt før.

Gå Til Golf

Derfor skal du Gå Til Golf!

Golf er en svær sport, og det kræver træning at blive bedre. Med professionel undervisning er du sikker på at dit golfspil bevæger sig i den rigtige retning, men det er i de fleste tilfælde en dyr fornøjelse.
Som deltager på Gå Til Golf kan du for kun 399,-/mdr deltage i mange ugentligt træningshold, på flere forskellige lokationer, hvor du får kvalitetsundervisning af uddannede trænere. Konceptet henvender sig både til nybegyndere og meget øvede spillere.

Vores flittige deltagere har i gennemsnit nedsat deres handicap med cirka 40% efter de er startet til træning på Gå Til Golf hold. Her er et par kommentarer fra deltagerne:

Søren: Jeg startede i hcp 36 for 3 år siden og trænerteamet har på rekordtid hjulpet mig ned i hcp 6.

Thomas: Jeg startede samme med mine 3 bedste golfkammerater. Fantastisk at kombinere golftræning med hygge.

Helle: Jeg var helt grøn i golfsporten. Trænerteamet guidede mig trygt igennem alle de nye begreber og jeg er i dag taknemmelig for den tid jeg investerede i at lære de grundlæggende bevægelser gennem kontinuerligt træning.


Se Gå Til Golf’s egen hjemmeside her

Kom til en gratis prøvetime

For at du kan afprøve om Gå Til Golf konceptet er noget for dig, vil vi gerne invitere dig til en gratis prøvetime. Det eneste du skal gøre er at trykke på knappen nedenfor, vælge hvor og hvornår du vil deltage på et hold, og så ellers møde op på lokationen. Her vil trænere der står for det pågældende hold tage imod dig, og du deltager på lige fod som andre deltagere på holdet.

Bliv en del af et fællesskab

Golf er en social sport, og Gå Til Golf skaber ligeledes fremragende muligheder for at møde ny mennesker. Du kommer til at træne sammen med ligesindede spillere, der ligesom dig ønsker at blive bedre til spillet. Som medlem af Gå Til Golf bliver du inviteret ind i vores private Facebook-gruppe, hvor kommunikation mellem medlemmer kan forgår. Meddelelser og tips fra trænerteam vil også blive kommunikeret ud her.

Kom godt i gang

Du tilmelder dig konceptet ved at trykke på knappen ”Start træningsforløb” ovenfor. Når du på mail har modtaget dine login-oplysninger, kan du både fra smartphone og computer booke dig på hold. Vi anbefaler, at du starter med “Klassiske træningshold” da der her er tid til at trænere kan hjælpe dig med de grundlæggende bevægelser. Når du føler du har bedre styr på de grundlæggende elementer, kan du med stor fordel prøve vores “Store Hold”. Her er der mindre individuel tid med trænere, og træningen er opbygget af funktionelle øvelser som du selv står og øver på. Fokus på “Store Hold” ligger i at få lavet en god times træning. For de øvede deltagere har vi hold hvor temaerne er lidt mere kompliceret. Disse hold hedder “Øvede hold”, og er du i tvivl om du er klar til disse hold, så spørg din træner.

Booking

Du kan booke hold via vores website. Du kan max booke 3 hold af gangen pr lokation. Ved holdets start vil trænere “bekræfte” at du er mødt op. Det er dit ansvar at træneren har set/hørt at du er fremmødt til holdet ved holdets start. Hvis træneren ikke registrerer dit fremmøde, vil du modtage en bøde på 50 kr. Hvis du ønsker at afmelde dig et hold, skal dette gøres senest 3 timer inden holdets start.

Tag en ven med

Som medlem af Gå Til Golf har du altid mulighed for at tage en ven med på et træningshold. Dette gøres når du booker dine hold, hvor du kan trykke på knappen ”tag en ven med”. Det koster 100 kr,- at have en ven med, og beløbet vil blive trukket sidst på måneden sammen med betalingen for dit medlemskab.

FAQ

Du kan finde alle praktiske oplysninger, vedrørende medlemskab og alt andet i Gå Til Golf regi, ved at læse vores FAQ her.

Hvor mødes man til de forskellige hold?

Royal Golf Center: På alle hold hvor der skal slås lange slag, mødes deltagerne på driving rangen, i stuetagen længst væk fra Backtee Shoppen. På alle hold hvor der skal trænes short game eller putting mødes deltagerne på greenen ved Backtee Shoppen.

Golf i Lunden: Holdet mødes altid på Driving Rangen (den ligger inden i midten af Charlottenlund Travbane)

The Scandinavian: Holdet mødes altid på Driving Rangen.

Frederikssund Golfklub: Holdet mødes altid på Driving Rangen.

Indoor Golf Nordsjælland: Holdet mødes altid i stueetagen af centeret.

Skal jeg selv have udstyr med til holdene?

Da golf er en individuel sport, kræver det også udstyr der passer til den enkelte spiller. Vi anbefaler derfor at deltagerne medbringer deres eget golfudstyr. Er du helt ny i golf, har vi dog udstyr du kan låne når du kommer til træningsholdene. Blot spørg træneren når du ankommer til lokationen.

Må jeg bruge faciliteterne før og efter træningen på hold?

Det er dog oftest intet problem hvis du kommer lidt før (5-10 min) holdets start, og begynder din opvarmning, ligesom det også er i orden at blive lidt efter holdet (5-10 min) og træne videre. Dette er dog kun muligt hvis der er plads på den pågældende lokation. På travle tidspunkter skal du ikke forvente at dette er muligt. Starter et nyt hold lige efter det hold du har trænet på, vil du som oftest også blive bedt om at rykke dig af træneren, så der er plads til det næste hold. Du er altid velkommen til at spørge trænere om det er ok at du lige bliver og træner lidt efter holdet.

Er du medlem (altså udenom Gå Til Golf-konceptet) af den pågældende golfklub / træningssted må du selvfølgelig benytter dig af træningsfaciliteterne lige så meget du har lyst.